Over ons

Wij zijn Johan en Joyce en we wonen samen met 3 kinderen in Grubbenvorst. We stellen ons hieronder graag even voor! 
 
 

Johan

Ik combineer de rijschool met mijn baan bij Defensie waar ik instructeurs opleid en examinator ben op de voertuigcategorieën B, BE, C, CE en F. Mede door mijn ervaring bij Defensie en de combinatie van verschillende type personen in mijn lesvoertuigen, voel ik gemakkelijk aan welke leerstijl het beste bij jou past. Ik zoek dan ook graag met je uit hoe we het beste in jou naar boven kunnen halen, afgaand op jouw talent en aanleg. Daarnaast geeft de ervaring als examinator bij Defensie mij een extra verdieping als instructeur.
 
 Rijlessen geven is iets wat ik écht graag doe. Ik doe er dan ook graag alles aan om het zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. Eigenlijk durf ik ook wel te zeggen dat ik rijles geven écht ontzettend leuk vind! En samen hebben we één doel: zo verantwoord mogelijk achter het stuur handelen! Het resultaat? Een rijbewijs waar je trots op bent en waarmee je veilig de weg op kan!
 
 

Joyce  
Kort nadat Johan de rijschool opende wist ik het: ik wil rijles geven! Samen met iemand naar een doel toe werken en er een gezellige, leerzame tijd van maken is wat ik het liefste doe. De afgelopen 15 jaar bracht ik al talloze uren op de weg door als Medewerker Logistiek bij Defensie. Daarnaast heb ik nog een aantal jaren als zorgmedewerker gewerkt.

 

Nu, met mijn instructeursdiploma op zak, breng ik graag mijn kennis van de openbare weg en mijn affiniteit met goede zorg voor mensen naar jou. Dit alles gaat ervoor zorgen dat ik jou op de juiste manier je rijbewijs kan laten behalen. Rij je mee? Ik ontvang je vol vertrouwen en plezier bij mij in de auto!